Сьогодні: Пт, 26-04-2024    22:50:39
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Февраль » 8 » 11:48:42

Поліцейські вилучили у жителя Житомирської області півкілограма конопель

08-02-2019, 11:48:42 938 Коментарі 0 Читать на русском

Поліцейські вилучили у жителя Житомирської області півкілограма конопель
У Попільянському районі Житомирської області поліцейські вилучили у місцевого жителя понад півкілограма наркотиків. Про це повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.

"За відповідною інформацією, що надійшла до дільничних офіцерів Попільнянського відділення поліції, слідчими було розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці провели санкціонований обшук в оселі та підсобних приміщеннях, що належать 33-річному чоловікові", - інформує поліція.

У результаті обшуків у господарській будівлі поліцейські виявили кілька пакунків з подрібненою рослинною масою, попередньо – наркотичною сировиною.

Окрім того, чоловік зберігав у сараї і висушені рослини, за зовнішніми ознаками – коноплі. Господар визнав, що це нарковмісне зілля, а зберігав він його для особистого вживання.

Усе виявлене, вагою близько півкілограма, поліцейські вилучили та готують до відправки на експертне дослідження.

"Відповідно до чинного законодавства такі незаконні дії караються штрафом або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк", - зазначають у ГУНП Житомирщини.


Тегі: житомирщина, поліція, наркотики
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: