Сьогодні: Пн, 29-04-2024    12:12:23
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Февраль » 8 » 14:37:38

Впритул до старих будинків: жителі Польової просять перенести будівництво житла для прикордонників

08-02-2019, 14:37:38 935 Коментарі 0 Читать на русском

Впритул до старих будинків: жителі Польової просять перенести будівництво житла для прикордонників
У Житомирі мешканці кількох багатоповерхівок на вулиці Космонавтів, 44 та 46 прийшли на сесію міськради. Житомирян непокоять плани на будівництво десятиповерхівки по-сусідству, впритул до їхнього дому, інформує СК1.

Для переміщення будівлі потрібен дозвіл прикордонників, для яких мають зводити будинок, та погодження депутатів міськради.
 

«Дійсно всі ми і прикордонники погоджуються, напевно було б краще змістити цю забудову нижче. Місце для того є. Містобудівні умови були видані ще в 2009-му році, які втратили свою силу ще в 2011-му році. Дана земельна ділянка належить державі, Державній прикордонній службі» – розповів депутат Житомирської міськради Олександр Рибак.


Своє рішення запропонував міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

«Зустрічаємося з керівництвом служби. Я думаю, якщо таке вже питання, якщо керівництво не зможе виділити додаткові кошти для того, щоб зробити перенесення цього проекту, я запропоную тоді депутатам розглянути питання про надання невеликої субвенції на те, щоб переробити і змістити цей дім. І щоб були задоволені мешканці, і щоб прикордонники також отримали ці квартири», – сказав мер міста.

Тегі: Польова, прикордонники, будівництво, міськрада
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: