Сьогодні: Сб, 27-04-2024    00:43:59
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Июль » 31 » 12:50:56 оновлено: 12:57:56

Неадекватний водій затиснув поліцейському руку склопідйомником і протягнув його по асфальту

31-07-2019, 12:57:56 1232 Коментарі 1 Читать на русском

Неадекватний водій затиснув поліцейському руку склопідйомником і протягнув його по асфальту
30 липня на одній з вулиць  Житомира патрульні зупинили автомобіль «RENAULT». Його керманич відмовився надавати водійське посвідчення. Під час спілкування з поліцейськими чоловік раптово розпочав рух автомобіля, травмувавши при цьому одного з патрульних.

Як повідомили «Журналу Житомира» близько 23.30 по вул. Небесної Сотні в Житомирі поліцейські автопатруля помітили транспортний засіб, що рухався з ввімкненим аварійним світлом та маневрував по проїздній частині, не включаючи покажчики повороту.

Патрульні подали водієві сигнал про зупинку. Він став, але на запитання інспекторів відповідати відмовився, як і надати посвідчення на право керування транспортним засобом. При цьому у чоловіка були явні зовнішні ознаки сп’яніння.

У ході подальшого розвитку подій водій підняв склопідйомник своїх дверцят, затиснувши при цьому руку інспектора патрульної поліції, та різко розпочав рух авто. У результаті протяг патрульного за своїм автомобілем близько 35 м.

Інспектор отримав травми, попередньо, у вигляді забоїв, саден та розтягнення зв’язок. Йому було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Водночас водій з місця пригоди втік. Тривають заходи для його затримання.

Нині, окрім адміністративної відповідальності, за порушення Правил дорожнього руху, йому загрожує ще й кримінальна, оскільки за вказаним фактом розпочато досудове рослідування.

Кваліфікація події – ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.

Тегі: Житомир, поліція, алкоголь
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
invenitinvia
1 fb Vyacheslav Mischeryakov (invenitinvia)   • 14:06:56, 31-07-2019 [Материал]

Цікаво і необхідно буде прочитати про кінцевий результат інциденту.
Яка відповідальність водію, або чому він її уникнув.
avatar

Інші новини Житомир: