Сьогодні: Сб, 27-04-2024    08:27:40
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Октябрь » 23 » 07:23:20 оновлено: 07:45:20

У підпільному цеху виготовляли «палений» алкоголь, а потім продавали на Житомирщині

23-10-2019, 07:45:20 955 Коментарі 0 Читать на русском

У підпільному цеху виготовляли «палений» алкоголь, а потім продавали на Житомирщині
Прокуратура спільно з податківцями викрила нелегальний цех, у якому виготовляли фальсифікований алкоголь, а потім продавали на території Житомирської області.
 

"Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Київської області організовано функціонування підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольних напоїв. Незаконно виготовлений алкоголь сумнівної якості у подальшому розповсюджували на території Житомирської області", - інформує прокуратура Житомирської області.


22 жовтня у ході досудового розслідування проведено низку санкціонованих обшуків, у тому числі за місцем виготовлення алкогольної продукції в гаражному приміщенні, розташованому на території Київської області.

За результатами обшуків, вилучено півтори тонни готової продукції та спирту, а також обладнання та компоненти для незаконного виробництва алкогольних напоїв.

"Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Досудове розслідування, яке здійснюється податковою міліцією, триває", - додають у прокуратурі. 

Тегі: фальсифікат, алкоголь, житомирщина, підпільний цех
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: