Сьогодні: Сб, 04-05-2024    07:21:19
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Ноябрь » 20 » 15:36:23 оновлено: 16:00:23

Залізничний лайфхак: з приватного локомотива створили двійника тепловоза УЗ, щоб безкоштовно відремонтувати

20-11-2019, 16:00:23 780 Коментарі 0 Читать на русском

Залізничний лайфхак: з приватного локомотива створили двійника тепловоза УЗ, щоб безкоштовно відремонтувати
Компанія "Укрзалізниця" проінформувала про незвичайний злочин: в Житомирській області в Коростенському локомотивному депо за кошти "Укрзалізниці" спробували відремонтувати приватний локомотив. За інформацією "УЗ", з приватного локомотива зробили "двійника" аналогічного тепловоза "Укрзалізниці", перебивши номери агрегатів.
 

"Було встановлено, що зазначений локомотив належить приватній організації. Але договірні відносини з власниками локомотиву не були оформлені. Тобто посадові особи дирекції, зловживаючи своїми службовими обв’язками, безпідставно допустили до ремонту локомотив та за рахунок коштів Укрзалізниці ремонтували його", — повідомив Олег Назарук, директор департаменту економічної та інформаційної безпеки АТ "Укрзалізниця".


Керівник департаменту безпеки також додав, що більшість номерів агрегатів рухомого складу були перебиті, а деякі взагалі знищені.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування. Наразі слідчими органами вирішується питання про накладення арешту на локомотив, вартість якого становить 450 тис. доларів.

Тегі: Ремонт, Коростень, УЗ, Локомотив
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: