Сьогодні: Вт, 30-04-2024    07:23:48
Житомир » Новини » Спорт » 2019 » Декабрь » 25 » 10:39:11 оновлено: 10:39:26

Головний тренер житомирського «Полісся» розповів про підготовку команди до весняної частини сезону

25-12-2019, 10:39:26 586 Коментарі 0 Читать на русском

Головний тренер житомирського «Полісся» розповів про підготовку команди до весняної частини сезону
Футбольний клуб "Полісся" планує вийти з відпустки та розпочати підготовку до весняної частини сезону після 20 січня. Зимовою базою команди стане Житомир, їхати на збори в інші міста "жовто-зелені" поки не планують, як і брати участь у зимових турнірах. 

Про це в інтерв'ю сайту "Спортивний Житомир" розповів головний тренер ФК "Полісся" Анатолій Безсмертний.

"Зараз команда у відпустці. Гравці отримали індивідуальні завдання. Вони будуть потроху готуватися. Основна робота розпочнеться після 20 січня. Готуватися будемо вдома, так як у нас не дуже добре фінансове становище. Але нічого страшного, в Житомирі достатньо нормальні зараз умови, підготуємося тут і все в нас буде добре", - розповів Анатолій Безсмертний.

Минулого року в зимове міжсезоння ФК "Полісся" проводив тренувальні збори на Полтавщині.
 

"В зимових турнірах не будемо брати участь, просто гратимемо товариські матчі. Вже зараз починаємо за них домовлятися. Плануємо грати їх як в Києві, так і Житомирі, в інші міста, можливо, будемо їздити, які знаходяться поруч. Не можна сказати, що плануємо грати десь в одному місці. У нас за цей підготовчий період, це десь 50 днів, вийде 14-15 товариських матчів", - зазначив головний тренер "Полісся".




Щодо кадрової роботи, то за словами Анатолія Безсмертного, ведуться пошуки гравців в групу атаки і вже є перші кандидати на підсилання.
 

"Підшукуємо гравця у групу атаки, відчуваємо потребу у такому футболісту. Ведемо перемовини з деякими гравцями. Можу сказати, що вже погодився перейти до "Полісся" Олександр Ковпак. Задоволений, що футболіст з таким досвідом приєднається до нашої команди. Впевнений, що він принесе користь клубу. До нас повинні приходити футболісти, які на голову сильніші за тих, хто вже у нас грає. Поки що не плануємо запрошувати зіркових, дорогих гравців, адже не можемо собі цього дозволити, до того ж нам це не потрібно. Звертатимемо увагу на людяність футболістів, їх характер та вміння працювати у колективі", - сказав Безсмертний.


Нагадаємо, на зимову перерву "Полісся" пішло у якості одного з лідерів групи "А". Житомиряни на 2 очки відстають від тернопільської "Ниви". 17 грудня мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що обласна рада більше не хоче фінансувати ФК "Полісся" та подальше існування команди знаходиться під великим питанням. Вранці 18 грудня на майдані Корольова в Житомирі зібралися фанати футбольного клубу "Полісся". До них вийшов голова ОДА Бунечко і заявив, що в бюджеті передбачено 1,8 млн грн на фінансування ФК.

Тегі: футбол, ФК Полісся, Анатолій Безсмертний
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: