Сьогодні: Пн, 06-05-2024    16:55:17
Житомир » Новини » Армія » 2020 » Январь » 2 » 14:21:21 оновлено: 14:35:54

Напередодні Нового року мер Житомира їздив на Донбас до українських військових. ФОТО

02-01-2020, 14:35:54 1234 Коментарі 0 Читать на русском

Напередодні Нового року мер Житомира їздив на Донбас до українських військових. ФОТО
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин та волонтери Житомирщини напередодні Нового року відвідали Донбас, щоб привітати захисників з прийдешніми святами.

Як повідомляє телеканал C-TV, поїхали до військових не з пустими руками, а зі смачними подарунками, які протягом місяця збирали жителі області.
 

«Ми знаємо, що сьогодні Збройні сили України більш-менш непогано забезпечують військових продуктами харчування, але нам хочеться, щоб до новорічного столу наші солдати отримали щось смачне», - сказав один із волонтерів міста.


Першими, хто отримав святковий бонус – це легендарна 95-та окрема Житомирська десантно-штурмова бригада, яка нині несе службу на Луганщині. Поспілкувавшись з військовими, міський голова Сергій Сухомлин особисто привітав хлопців і пообіцяв сприяти та допомагати у разі виникнення проблем вже в рідному місті Житомирі.

Посмакувавши солдатської юшки, волонтери вирушили на Донеччину, а саме у селище Зайцево. Село давно розділене на дві частини: з одного боку захисники, українська армія, з другого – сепаратисти, тому групі довелося маскуватися, щоб неушкодженими дістатися місця дислокації військових розвідників.
 

«Для нас – це ковток свіжого повітря, цей ваш візит, адже щодня одне і те ж - сірість, напруга і невідомість, хоча зараз стріляють менше, може через запланований обмін полоненими, а може через свята», - говорить один із військових.


Наступного дня волонтерський склад розділився на дві частини: одні поїхали до працівників поліції Житомирщини, які на даний час служать у місті Волноваха, інші у місто Слов'янськ, до працівників Служби Безпеки України.














Тегі: армія, військові, Сухомлин, Волонтери
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: