Сьогодні: Вс, 28-04-2024    23:19:34
Житомир » Новини » Суспільство » 2020 » Январь » 20 » 16:16:30 оновлено: 16:39:30

Допомогу надали вчасно: Житомирська мерія прокоментувала смерть чоловіка у гідропарку

20-01-2020, 16:39:30 1893 Коментарі 0 Читать на русском

Допомогу надали вчасно: Житомирська мерія прокоментувала смерть чоловіка у гідропарку
Житомирська міська рада прокоментувала трагічний інцидент - смерть чоловіка під час проведення масових заходів з відзначення Водохреща. Як повідомляв «Журнал Житомира», 19 січня у житомирському гідропарку стало зле чоловіку і він помер.

В управлінні охорони здоров'я запевняють, що у гідропарку були присутні медики і вони відразу почали реанімаційні заходи.
 

«У гідропарку з 08:00 до 19:00 було організовано чергування медичних працівників комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської міської ради -  лікаря та сестри медичної з сумками - укладками для надання невідкладної медичної допомоги.

Близько 11:00 чоловікові, який спостерігав за тим, як житомиряни занурюються в крижану воду, раптово стало зле, про що одразу було повідомлено чергових медиків. Встановивши відсутність дихання та пульсу у чоловіка, вони розпочали реанімаційні заходи: непрямий масаж серця, штучне дихання, введення адреналіну, які продовжувались до прибуття бригади Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Проте, навіть заходи з відновлення серцевої діяльності за допомогою дефібрилятора, що проводились прибулою бригадою, виявились безрезультатними. Медики боролися за життя чоловіка, але, на превеликий жаль, він помер», - інформує Управління охорони здоров'я міської ради.


Проведена судово-медична експертиза показала, що смерть чоловіка настала від серцево-судинної недостатності, що виникла внаслідок атеросклеротичної хвороби серця.

Тегі: смерть, Гідропарк, Житомир, Водохреще
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: