Сьогодні: Пн, 29-04-2024    17:52:34
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Апрель » 24 » 15:34:40 оновлено: 15:50:40

Обкрадав авто та квартири: у Житомирі поліція затримала серійного злочинця

24-04-2020, 15:50:40 795 Коментарі 0 Читать на русском

Обкрадав авто та квартири: у Житомирі поліція затримала серійного злочинця
Правоохоронці затримали злочинця, що обкрадав автомобілі та оселі житомирян. Нині відомо про десяток вчинених ним крадіжок. Про це "Журналу Житомира" повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
 

"Наприкінці лютого 2020 року до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з квартири 60-річної житомирянки. Поліцейські з’ясували, що зловмисник потрапив всередину, відтиснувши металопластикове вікно. З помешкання було викрадено гроші та ювелірні вироби. 21 березня до Житомирського відділу поліції надійшли повідомлення від трьох жителів обласного центру про пошкодження їх автомобілів та викрадення майна. У всіх випадках транспортні засоби знаходились на вулицях у нічний час. Зловмисник пошкодив бокове скло у задніх дверцятах та викрав з салонів цінні речі: туристичне обладнання, автомобільні аптечки, музичні колонки та магнітоли, а також документи", – говорять у поліції.


Ще одну, схожу за способом вчинення, крадіжку з автомобіля було зафіксовано у ніч з 31 березня на 1 квітня.

В усіх випадках слідчі розпочали відповідні кримінальні провадження, а житомирські оперативники розпочали розшук злочинця. У результаті поліцейські отримали докази причетності до всіх зазначених злодіянь 23-річного жителя Бердичева. Його розшукали, він визнав свою провину. 

Відомо, що хлопець вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців: раніше його було засуджено за майнові злочини. Окрім того, бердичівська поліція викрила його у ще двох крадіжках з транспортних засобів, шахрайстві та спробі квартирної крадіжки.

Нині правоохоронці встановлюють місце знаходження майна потерпілих, яке підозрюваний встиг розпродати та розтратити. Молодику загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Тегі: Житомир, поліція, затримання, крадіжка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: