Сьогодні: Чт, 09-05-2024    15:46:56
Житомир » Новини » Суспільство » 2020 » Июнь » 5 » 11:34:03 оновлено: 11:47:03

На вході у житомирську лікарню встановили дезінфікуючі рамки. ФОТО

05-06-2020, 11:47:03 581 Коментарі 0 Читать на русском

На вході у житомирську лікарню встановили дезінфікуючі рамки. ФОТО
В Житомирській обласній клінічній лікарні встановлено дезінфікуючі рамки. Це зроблено задля попередження розповсюдження вірусної інфекції та підвищення рівня інфекційної безпеки.

«Обладнання представлене рамкою, яка працює згідно з принципом туманостворення. Таким чином, прохід через рамку попереджує ймовірне потрапляння вірусів в медичні приміщення за рахунок повної обробки поверхонь одягу та взуття спиртовмісним антисептиком», - розповів генеральний директор комунального некомерційного підприємства Богдан Леськів.

За інформацією обласної ради, рамки встановлено на вході в консультативно-діагностичну поліклініку та в приймальне відділення стаціонару.
 

«Робота рамки проста. Всередину заходить людина, натискає кнопку. При натисканні на кнопку відбувається розприскування дезінфікуючого розчину протягом декількох секунд. Щоби оприскування відбулось всюди, людини потрібно підняти руки і покрутитись», - розповів директор лікарні.


Туманоутворюючі рамки - вітчизняного виробництва, придбано за кошти медичного закладу. Вартість однієї дезінфекційної рамки становить майже 26 тис. грн.

Нагадаємо, через спалах коронавірусної інфекції на карантин закрили декілька відділень Житомирської обласної лікарні.






Тегі: Житомир, дезінфекція, лікарня
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: