Сьогодні: Пн, 29-04-2024    12:47:08
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Июль » 20 » 16:48:26 оновлено: 17:09:26

Сухомлин розповів, в які райони Житомира будуватимуть нові тролейбусні лінії

20-07-2020, 17:09:26 1769 Коментарі 0 Читать на русском

Сухомлин розповів, в які райони Житомира будуватимуть нові тролейбусні лінії
Міська рада не відмовляється від розширення тролейбусної мережі Житомира і планує побудувати нові лінії на Мальованку і до Глибочиці. Про це під час онлайн-прийому громадян розповів міський голова Житомира Сергій Сухомлин.
 

"В цьому році ми анонсували і готуємо план будівництва двох нових тролейбусних ліній в місті Житомирі. Це одна лінія на Мальованку, на будівництво якої ми отримали грант від міжнародної фінансової організації. Друга лінія, яка запланована, це лінія до Глибочиці", – зазначив міський голова.


За словами Сухомлина, карантин дещо пригальмував реалізацію проєкту, проте почати будівництво лінії на Мальованку все ж планують у цьому році.
 

"Кошти виділені, тендери затверджує Європейський банк реконструкції та розвитку. У зв'язку з карантином деякі є складності, тому що спеціалісти ЄБРР зараз не відвідають Україну під час карантину, є затримка, і коли будуть зняті обмеження з приводу карантину ці роботи будуть продовженні. У цьому році ми плануємо почати будівництво лінії на Мальованку", – сказав мер Житомира.


Він додав, що будівництво тролейбусної лінії до Глибочиці планується після того, як побудуть лінію на Мальованку. Орієнтовно, це 2021 рік.

Як повідомляв "Журнал Житомира", згідно з розробленою схемою руху, тролейбуси на Мальованку рухатимуться від центру міста по існуючій лінії по вулиці Леха Качинського та Чуднівській, далі біля магазину «Океан» тролейбус повертатиме на вулицю Героїв Пожежних.

Тегі: Мальованка, будівництво, тролейбус, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: