Сьогодні: Сб, 27-04-2024    00:36:20
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Август » 3 » 07:55:53 оновлено: 08:05:53

Пенсіонерам дали ще місяць на оформлення «Картки житомирянина»: поки можна їздити по посвідченню

03-08-2020, 08:05:53 665 Коментарі 0 Читать на русском

Пенсіонерам дали ще місяць на оформлення «Картки житомирянина»: поки можна їздити по посвідченню
З 1 серпня у Житомирі почали діяти нові тарифи на проїзд в міському громадському транспорті. Серед нововведень: право безоплатного проїзду у комунальному електротранспорті пенсіонерам за віком та інвалідам ІІІ-ї групи надається лише за наявності "Картки житомирянина".

Як повідомляв "Журнал Житомира", оформлення карток відбувається в "Ощадбанку", до того ж нещодавно були проблеми з їх видачею.

Через це у міській раді прийняли рішення дозволити пенсіонерам та людям з інвалідністю безкоштовно їздити при наявності посвідчень ще до кінця серпня.
 

"Житомирська міська рада, розуміючи наявність технічних проблем під час оформлення картки повідомляє, що протягом серпня буде надаватись право пільгового проїзду пенсіонерам та інвалідам ІІІ-ї групи, зареєстрованих у Житомирській ОТГ, за наявності пенсійного посвідчення та документу, що підтверджує інвалідність", – інформує мерія.


Нагадаємо, при оплаті "Карткою житомирянина" чи "Транспортною карткою" вартість проїзду в електротранспорті – 4 грн, в комунальних автобусах і маршрутках – 6 грн. Готівкою – 6 і 8 гривень відповідно.

Тегі: пенсіонери, Житомир, громадський транспорт, картка житомирянина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: