Сьогодні: Чт, 09-05-2024    21:39:02
Житомир » Новини » Суспільство » 2020 » Август » 28 » 10:16:43

День пам'яті захисників України. Завтра у Житомирі на військовому кладовищі відбудеться мітинг-реквієм

28-08-2020, 10:16:43 429 Коментарі 0 Читать на русском

День пам'яті захисників України. Завтра у Житомирі на військовому кладовищі відбудеться мітинг-реквієм
29 серпня у Житомирі на Смолянському військовому кладовищі з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників України відбудеться мітинг-реквієм. Про це у Facebook повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.
 

"У заході візьмуть участь керівний склад Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, керівники обласної та місцевої влади, посадові особи Житомирського гарнізону, військовослужбовці Збройних Сил України, ветерани АТО/ООС, родичі загиблих захисників України", – йдеться у повідомленні.


В рамках Всеукраїнської акції пам'яті "Сонях", будуть зачитані імена загиблих мешканців Житомирської області. Після цього відбудеться заупокійна панахида за загиблими героями та покладання квітів і вінків.

Збір учасників заходу о 09:45. Початок мітингу-реквієма – о 09:55.

День пам’яті захисників України відзначається щорічно 29 серпня з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві.

Тегі: кладовищі, Житомир, День пам'яті захисників, військові
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: