Сьогодні: Чт, 09-05-2024    11:48:36
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Январь » 28 » 17:46:00 оновлено: 17:47:00

Переховувався 8 років: поліція затримала іноземця, що обкрадав квартири в Житомирі

28-01-2021, 17:47:00 744 Коментарі 0 Читать на русском

Переховувався 8 років: поліція затримала іноземця, що обкрадав квартири в Житомирі
Поліцейські затримали іноземця, який скоїв серію квартирних крадіжок в Житомирі та області. Крадій знаходився у розшуку з 2012 року. Про це "Журналу Житомира" розповіли у поліції Житомирської області.
 

"У 2012 році місцевим судом 28-річного іноземця було визнано виним у вчиненні низки крадіжок з квартир жителів Житомирщини у складі злочинної групи. Відносно чоловіка було визначено покарання у вигляді обмеження волі та накладено зобов’язання щодо виконання обов’язкових умов по контролю його місця перебування", – повідомляє поліція.


Проте чоловік залишив Україну і лише через 8 років після винесення вироку повернувся назад, до того ж змінив усі персональні дані.
 

"Під іншим прізвищем і з іншими відомостями щодо місця та дати народження чоловік перетнув наш кордон та продовжив протиправну діяльність, щоправда в іншому регіоні України. Проте, за низкою ідентифікуючих ознак, нам вдалося встановити, що перед нами саме та особа, яка перебуває у розшуку", – розповів начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський.


Тепер чоловік відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі за кримінальні діяння скоєні раніше. Окрім того, у поліцейських є підстави підозрювати його причетність до низки крадіжок, учинених уже у поточному році у м. Дніпро.

Тегі: поліція, затримання, крадій
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: