Сьогодні: Пт, 03-05-2024    05:45:21
Житомир » Новини » Події » 2021 » Февраль » 25 » 13:32:31 оновлено: 13:44:13

На трасі під Житомиром загорівся бензовоз: існувала загроза вибуху

25-02-2021, 13:44:13 1137 Коментарі 0 Читать на русском

На трасі під Житомиром загорівся бензовоз: існувала загроза вибуху
Зранку 25 лютого поблизу села Вереси Житомирського району загорівся бензовоз. Цистерна була пустою, але через пари бензину, що там лишились, існувала загроза вибуху.

За інформацією Управління Державної служби України з НС у Житомирській області, до прибуття рятувальників свідки події допомагали водію вантажівки загасити полум'я.
 

"Вогнем охоплена частина кабіни водія. Бензовоз був пустий. До прибуття рятувальників люди, які проїжджали повз, трохи прибили полум’я власним вогнегасниками. Вже о 06:18 бійці ДСНС зупинили розповсюдження горіння, а ще за 20 хвилин ліквідували пожежу. Вони також не допустили поширення полум’я на саму цистерну, в результаті чого міг би статися вибух", – повідомляє ДСНС.


Вогонь знищив праве крило, двері та пластиковий бампер, від температури частково пошкоджене внутрішнє облицювання кабіни.

Фото: ДСНС

Зі слів водія, йому довелося заночувати на трасі, бо вночі він пробив колесо. Під ранок чоловік прокинувся від сильної спеки у кабіні. Коли вибіг на двір, то вже побачив, що горить її права частина. 

Причина виникнення займання, а також усі обставини наразі встановлюються фахівцями.

Тегі: пожежа, Житомир, Цистерна, бензовоз
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: