Сьогодні: Чт, 02-05-2024    11:41:40
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Март » 13 » 16:24:12 оновлено: 16:30:12

Багатодітна мати викликала пологи і поховала дітей в сараї. Поліція розслідує справу про вбивство

13-03-2021, 16:30:12 2859 Коментарі 0 Читать на русском

Багатодітна мати викликала пологи і поховала дітей в сараї. Поліція розслідує справу про вбивство

У Житомирській області жінка, яка не захотіла народжувати, позбулася своїх дітей-двійнят: штучно викликала пологи, а новонароджених поховала у підсобному приміщенні. Про це 12 березня «Журналу Житомира» повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Новоград-Волинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства матір’ю своїх новонароджених дітей (ст.117 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Про злочин поліції повідомила односельчанка, яка розповіла, що в жінки, яка тривалий час була вагітною, ознаки вагітності зникли, однак новонароджених ніхто не бачив.

Під час перевірки інформації попередньо встановлено, що 31-річна жінка на шостому місяці вагітності вирішила позбутися дітей. З метою скоєння злочину у лютому цього року самостійно прийняла медичний препарат, викликавши штучні пологи, а новонароджених двійнят приховала у підсобному приміщенні свого домогосподарства.

Також було встановлено, що жінку ще раніше позбавлено батьківських прав стосовно сімох дітей.

Досудове розслідування проводить відділ поліції № 5 Житомирського районного управління поліції.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі Житомирської обласної прокуратури.

Нагадаємо, у травні 2019 року 28-річна жителька с. Став-Слобода Радомишльського району Житомирської області, перебуваючи на 7-му місяці вагітності, самостійно народила вдома. А немовля, яке, за її словами, не подавало ознак життя, вона винесла на подвір’я. За вказаним фактом поліція проводила кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.


Тегі: діти, Новоград-Волинський, пологи, поліція, вбивство
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: