Сьогодні: Ср, 08-05-2024    05:59:04
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Июнь » 2 » 11:58:55

Мер показав, як виглядатиме нова приватна школа в одному з районів Житомира. ФОТО

02-06-2021, 11:58:55 492 Коментарі 0 Читать на русском

Мер показав, як виглядатиме нова приватна школа в одному з районів Житомира. ФОТО
У стінах міської ради представили проєкт нового навчального закладу на Корбутівці – приватної школи "Всесвіт". Про це в соцмережі розповів міський голова Сергій Сухомлин.
 

"У квітні представники школи "Всесвіт" говорили про готовність спонсорувати будівництво їхнього навчального закладу на Корбутівці. Сьогодні підписали договір та подивились попередні проектні пропозиції. Вони ще будуть опрацьовуватись", – зазначив Сухомлин.


Мер опублікував зображення майбутнього навчального закладу. Судячи з проєкту, будівля матиме сучасний дизайн, 3-4 поверхи та яскравий фасад.





Як повідомляв "Журнал Житомира", новий навчальний заклад планують побудувати в провулку Річковому, 11, де знаходився напівзруйнований колишній дитячий садочок.

Зараз школа "Всесвіт" знаходиться в орендованому приміщенні на вулиці Корабельній. Після будівництва власного приміщення школа зможе вмістити до 600 учнів, – втричі більше, ніж зараз.

"Корбутівка стрімко розбудовується. Зайвих місць у школах точно не буде. Тим паче у закладі, який вже понад чверть століття показує гарний приклад навчання та виховання дітей на базі правильних цінностей", – додав Сергій Сухомлин.



Фото: Facebook / Сергій Сухомлин

Тегі: Школа, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: