Сьогодні: Ср, 08-05-2024    05:41:44
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Июнь » 24 » 12:41:31

В ТРЦ «Глобал» закриють Центральний речовий комплекс: мерія шукає для підприємців нові місця

24-06-2021, 12:41:31 4048 Коментарі 0 Читать на русском

В ТРЦ «Глобал» закриють Центральний речовий комплекс: мерія шукає для підприємців нові місця
«Центральний речовий комплекс» в житомирському ТРЦ «Глобал» збираються закривати на реконструкцію. Підприємцям вже повідомили про виселення з орендованих бутіків.

За інформацією видання Житомир інфо, підприємці звернулися за допомогою до міської ради. 
 

«В п’ятницю, 18 червня, у нас були підприємці з цього ринку, наразі відпрацьована ситуація з керівництвом «Глобал» і вони готові розглянути можливість під час реконструкції частини ринку перемістити підприємців на іншу частину, для того, щоб суб’єкти здійснювали діяльність», – розповіла перша заступниця мера Світлана Ольшанська.


До влади міста також звернулися підприємці, які зараз працюють на ринку «Привокзальний». Як повідомлялося, замість ринку побудують торговельний центр.

Наразі в міській раді аналізують ситуацію на інших ринках і шукають місця для підприємців.
 

«Ми готуємо зустріч з підприємцями для того, щоб запропонувати їм всі можливі варіанти у випадку, якщо когось не влаштує переміщення по речовому ринку, або якщо буде необхідність переміщення з «Привокзального» ринку фізичних осіб», – повідомила Світлана Ольшанська.


Щодо пропозицій з інших ринків, то вони наступні: є вільні місця на ринку «Подол» біля майдану Перемоги; «Староміський ринок» на перехресті вулиць Небесної сотні - Бориса Тена може запропонувати вільні місця; є місця на ринку «Хлібному», на ринку «Тетерів» (вул. Домбровського), є вісім місць на ринку «Хмільники» на проспекті Миру; п’ять вільних місць є на ринку «Сінному». Також є 240 вільних місць на ринку «Київському», який знаходиться біля мосту між двома вокзалами.

Тегі: ТРЦ Глобал, ринок, Житомир, підприємці
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: