Сьогодні: Вс, 05-05-2024    04:19:18
Житомир » Новини » Суспільство » 2021 » Июль » 26 » 10:03:30

«Плати або виходь!» У Житомирі водій силою випхав із маршрутки ветерана війни

26-07-2021, 10:03:30 940 Коментарі 0 Читать на русском

«Плати або виходь!» У Житомирі водій силою випхав із маршрутки ветерана війни
У Житомирі водій приміської маршрутки №177 не захотів безкоштовно везти ветерана війни та силою випхав його з салону транспортного засобу. Інцидент стався днями на зупинці "Автовокзал" на вул. Київська. Про це в соцмережі повідомила користувачка Valentina Sedliar.
 

"Водій транспортного засобу АМ2961СІ приміського маршруту Житомир АС-1 - Висока піч із застосуванням фізичної сили відмовив у проїзді пасажиру, який має пільги згідно законодавства України. Потерпілий від рук водія - мій батько, Ветеран війни - учасник бойових дій", - йдеться у повідомленні.


Також на своїй Facebook-сторінці Valentina Sedliar опублікувала відео конфлікту.




На скандальний інцидент оперативно відреагувала Житомирська ОДА, яка опікується приміськими перевезеннями.
 

"Фірмовий бойовий клич "маршрутників" - "Плати або виходь!", час від часу чують у наших маршрутках ветерани війни, солдатські матері, військові волонтери Житомирщини, які мають заслуговане право на пільговий проїзд. Право, гарантоване державою. Але на жаль, певні водії або перевізники самовільно, без будь-яких підстав, намагаються його порушити. Прикрий інцидент нещодавно стався в Житомирі, коли водій приміського автобусу вирішив не тільки порушити законне право ветерана на пільговий проїзд, а ще й дозволив "розпустити" руки і виштовхати учасника бойових дій", - повідомив голова ОДА Віталій Бунечко.


За його словами, було зареєстроване звернення до правоохоронних органів, а водія вже звільнено.

"Ми предметно поспілкувались із перевізником та наголосили на рішучій позицій у боротьбі з таким ганебним явищем. І наразі є конкретний результат. Водія, який здійснив напад, звільнено. Сподіваюсь, що такі випадки на Житомирщині стануть виключенням, аніж правилом", - сказав Бунечко.

Тегі: Ветеран, Житомир, Скандал, маршрутка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: