Сьогодні: Вс, 28-04-2024    15:50:18
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Август » 20 » 08:42:48

Напад на журналістів у Житомирі: прокуратура відкрила кримінальну справу

20-08-2021, 08:42:48 1261 Коментарі 0 Читать на русском

Напад на журналістів у Житомирі: прокуратура відкрила кримінальну справу
У Житомирі прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом нападу на знімальну групу журналістів, які проводили розслідування щодо забудови комунальної землі на березі річки Тетерів.
 

"За результатами моніторингу інтернет-джерел встановлено, що під час зйомок сюжету для проекту журналістських розслідувань про приватні забудови вздовж набережної річки Тетерів журналістам погрожував фізичним насильством охоронець території. Цю подію було зафіксовано на відео та викладено в інтернет", – повідомляє обласна прокуратура.


19 серпня Житомирською окружною прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про погрозу насильством журналістам (ч. 1 ст. 345-1 КК України).

Санкцією зазначеної статті передбачено покарання: виправні роботи на строк до 2 років або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 3 років. 

Наразі матеріали кримінального провадження передані до Житомирського райуправління поліції для проведення досудового розслідування.

 

Тегі: кримінальна справа, журналіст, напад, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: