Сьогодні: Вт, 30-04-2024    08:44:43
Житомир » Новини » Влада » 2021 » Ноябрь » 15 » 09:36:59 оновлено: 09:36:09

Держаудитслужба проведе перевірку в Житомирському онкодиспансері

15-11-2021, 09:36:09 541 Коментарі 0 Читать на русском

Держаудитслужба проведе перевірку в Житомирському онкодиспансері
Обласна прокуратура продовжує розслідування стосовно працівників Житомирського обласного онкологічного диспансеру, яких підозрюють у незаконному продажі ліків для онкохворих.

Про хід розслідування звітували правоохоронці на засіданні постійної комісії обласної ради. Депутатам озвучили інформацію, що наразі мова йде про чотирьох осіб, яким готується до вручення підозра.

З 15 листопада в онкодиспансері розпочне перевірку Держаудитслужба України.
 

"Головний лікар Житомирського обласного онкологічного диспансеру Ігор Сабадаш повідомив, що вже з понеділка, 15 листопада, на підприємстві розпочинається перевірка з Державної аудиторської служби України. Також керівник закладу зазначив, що на виконання рекомендацій комісії від 05.10.2021 року, в лікарні розроблено програму обліку ліків, проведено повний облік ліків, у тому числі і тих, які надходять від благодійників чи закуплені на благодійні кошти", - повідомили в облраді.


В обласній раді додали, що після усіх необхідних процедур прізвища причетних до злочину посадовців буде озвучено в офіційних джерелах.
 

Що сталося


27 вересня СБУ і поліція Житомирської області повідомили про викриття медиків обласного онкодиспансеру. Вони організували схему продажу безкоштовних ліків для онкохворих.

Пізніше стало відомо, що слідчі дії проводилися стосовно Сергія Гринчука - депутата Житомирської міської ради від ОПЗЖ, лікаря-хіміотерапевта онкологічного диспансеру.

На початку жовтня трьох працівників Житомирського обласного онкологічного диспансеру відсторонили від займаних посад

Тегі: Житомир, Держаудитслужба, перевірка, онкодиспансер
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: