Сьогодні: Пт, 26-04-2024    20:14:47
Житомир » Новини » Житомир » 2022 » Февраль » 10 » 09:02:50

«Хоч на забор треба лізти»: житомиряни вимагають обмежити проїзд авто по вулиці Новопівнічній

10-02-2022, 09:02:50 763 Коментарі 0 Читать на русском

«Хоч на забор треба лізти»: житомиряни вимагають обмежити проїзд авто по вулиці Новопівнічній
У Житомирі ділянка вулиці Новопівнічної між вулицями Чехова та Перемоги не має тротуарів. Проїхатися цією вулицею можуть лише ті водії, на яких не поширюється дія заборонного знаку. Цих категорій лише декілька.

Але водії ігнорують знак і їдуть вулицею, щоб скорити шлях, йдеться у сюжеті СК1.
 

«Людина йде по дорозі, ось подивіться зараз. Хоч на забор треба лізти, треба їм уступити дорогу. Подивіться, що вони роблять, люди тікають куди бачать», - зазначає місцева жителька Ніна Масалова.


Поруч школа і цією ж дорогою постійно ходять школярі. Жителі кажуть, вже кілька разів зверталися до міськради з вимогою зробити вулицю непроїзною для автівок, але їх ніхто не чує.
 

«Ми наведем порядок». І до цих пір. Скільки ж писали, кожен рік пишем. Вимагаємо, щоб тут перекрили рух як це було колись раніше. З однієї сторони був заборонений в’їзд і з другої так само», - розповідає містянин Михайло Шаламай.


У міській раді кажуть, на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху дійсно було прийнято рішення заборонити тут проїзд авто. І зараз думають як це зробити, окрім знаків, які вже стоять.
 

«Вже неодноразово приходили мешканці щодо заборони руху транспорту вздовж їх. Тому що вулиця дуже вузька, вікна будинків виходять практично знаходяться на вулиці, без забору, без земельної ділянки. Але ж авто все таки їздять, я так розумію, треба ставити обмежувальні заходи або полусфери, або якісь інші варіанти», - каже заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.


Далі справа за поліцією, кажуть у міськраді. Поліцейські мають контролювати цю вулицю, а порушників штрафувати. Також місцеві можуть зателефонувати на 102 і викликати екіпаж.
 

Тегі: Житомир, водії, вулиця
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: