Сьогодні: Сб, 27-04-2024    00:08:42
Житомир » Новини » Культура » 2022 » Февраль » 16 » 16:04:03

«Не хочу бути у цій брудній історії»: Аліна Паш відмовилась від участі у Євробаченні-2022

16-02-2022, 16:04:03 373 Коментарі 0 Читать на русском

«Не хочу бути у цій брудній історії»: Аліна Паш відмовилась від участі у Євробаченні-2022
Співачка Аліна Паш відмовилась представляти Україну на пісенному конкурсі «Євробачення». Раніше її звинуватили у підробці довідки про поїздку в окупований Крим.

Про відмову представляти Україну на «Євробаченні» Аліна Паш повідомила на своїй сторінці в Instagram.
 

«Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв’яжемося із "Суспільним" та підпишемо всі необхідні документи», – написала Аліна Паш на своїй сторінці в Instagram.




Організатор Нацвідбору «Суспільне» наразі не оприлюднило свою позицію щодо заяви Аліни Паш.
 

Скандал через поїздку в окупований Крим


Аліна Паш (Alina Pash) – закарпатська співачка, що поєднує хіп-хоп, аренбі та етномотиви. 

Скандал із представницею від України на «Євробаченні» виник через її поїздку в окупований Крим у 2015 році. Напередодні представники співачки опублікували довідку від ДПСУ про те, що вона у серпні 2015 року відвідувала Крим через адмінкордон у Херсонській області. Однак блогер та активіст Сергій Стерненко звинуватив співачку в підробці цієї довідки та заявив, що співачка їздила у Крим зі сторони Росії.

За даними Стерненка, Аліна Паш 11 серпня 2015 року покинула територію України рейсом Київ – Москва. Повернулась вона назад авіарейсом Домодєдово – Київ 14 серпня 2015 року. В окупованому Криму вона перебувала 12 серпня 2015 року. Відповідно, співачка могла потрапила у окупований Крим з території Росії, порушивши правила перетину державного кордону України.

Фото: Суспільне

Тегі: водоканал, СБУ, перевірка, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: