Сьогодні: Сб, 27-04-2024    03:03:34
Житомир » Новини » Суспільство » 2011 » Февраль » 8 » 01:53:09

120 школярів у Житомирі взяли участь в акції «Діти проти порушень правил дорожнього руху». ФОТО

08-02-2011, 01:53:09 3062 Коментарі 0 Читать на русском

120 школярів у Житомирі взяли участь в акції «Діти проти порушень правил дорожнього руху». ФОТО
Сьогодні в Житомирі місцеві школярі спробували достукатися до свідомості власників автомобілів.

Як водіям не пояснюй, що порушувати правила дорожнього руху - значить піддавати себе і оточуючих на смертельній небезпеці, правила порушуються всіма. Як простими рядовими, так і депутатами, а також людьми в погонах (незалежно від роду служби).

Корумпованість країни визначає вседозволеність кожного її громадянина. У державі, де практично у кожного є кум, брат, сват, знайомий у відповідних органах влади, або ж правопорядку, можна все. Ну, майже все ...

Житомирські школярі захотіли достукатися до свідомості наших безпечних водіїв, донести до їх розуміння того, що виконувати правила дорожнього руху потрібно не для когось, а в першу чергу для себе. Ну хіба твоє життя не полетить шкереберть, якщо ти через неуважність зіб'єш людину?

Житомирська міська рада старшокласників, разом з однією з політичних партій, за підтримки обласної Державтоінспекції провели конкурс шкільного малюнка під промовистою назвою "Діти проти порушень правил дорожнього руху".

Два тижні житомирські школярі малювали своє бачення безпеки дорожнього руху. У своїх міні-картинах вони застерігали про наслідки, які можуть бути, якщо "лихачити" на дорозі. В акції взяло участь 120 школярів, руками і творчою уявою яких створено 80 малюнків.

Сьогодні вдень діти роздавали ці малюнки водіям автомобілів, пріпарковавнних біля "танка" на Площі Перемоги.

Місцеві інспектори ДАІ зупиняли проїжджаючі автомобілі. Водії лякалися - стільки камер, дітей з якимись листівками. Відразу ж виправдовувалися, мовляв, "що я порушив?", "Що за розіграш?". Коли дізнавалися, що зупинили їх з благородних спонукань, полегшено зітхали і радісно приймали дитячі малюнки.

Може до кого-то й справді дійде?

12 школярів вийшли в центр Житомира, щоб підвищити свідомість водіїв


Допомагали їм у цьому інспектори ДАІ


Інспектор зупиняв машину, школяр вручав малюнок!


Хлопці роздали 80 малюнків. Сподіваємося ефект буде.
Фото Сергія Роздума

Тегі: міліція, Житомир, діти, школярі, Поздравление Маме, воії
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: