Сьогодні: Вс, 28-04-2024    22:08:34
Житомир » Новини » Житомир » 2011 » Март » 1 » 19:50:12

Власниця Житомирського модельного агентства стала найкрасивішою українкою. ФОТО

01-03-2011, 19:50:12 3465 Коментарі 0 Читать на русском

Власниця Житомирського модельного агентства стала найкрасивішою українкою. ФОТО
Власниця житомирського модельного агентства «Gloria MS» Ілона Пурлієва увійшла в топ - 50 найкрасивіших українок за версією глянсового журналу «Найкрасивіші Українки».

Протягом року організатори конкурсу шукали красунь у всіх містах України як серед модельних агентств, так і в соціальних мережах. У результаті чого були відібрані 10 тисяч учасниць. Кожен місяць компетентне журі, до складу якого увійшло 25 впливових людей країни і 25 рядових громадян відбирало кращих з кращих.

У  кінцевому підсумку залишилося всього 100 красунь, що претендували на роль найкрасивішої жінки України. Щоб потрапити в перший випуск глянцевого  журналу «Найкрасивіші Українки» представники від обох груп журі повинні однозначно визнати дівчину красивою.

Ілона Пурлієва, єдина житомирянка, яка потрапила на сторінки глянцю. Решта житомирських красунь не пройшли відбіркові тури. П'ятдесят кращих українок в журналі розмістили в алфавітному порядку. Тепер долю кращої  визначають відвідувачі сайту «Mostbeauty». На ньому розміщені фотографії красунь, які увійшли до топ - 50.

За попередніми результатами житомирянка Ілона Пурліева затьмарила багатьох титулованих українських красунь. Вона впевнено тримається на першій рейтингової обкладинці, залишивши далеко позаду екс-віагру, а зараз сольну виконавицю Анну Седакова, екс-фабрикантку Санту Дімопулос і «Міс Україна Всесвіт - 2008 »Елеонору Масалаб. За Ілону Пурліеву віддано 54 голоси.











Ілона Пурлієва


Тегі: Gloria MS, Пурлієва, Житомир, Mostbeauty
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: