Сьогодні: Сб, 04-05-2024    14:55:34
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Август » 29 » 09:24:33

Намагався втекти з села: на Житомирщині затримано чоловіка, який убив свого знайомого

29-08-2019, 09:24:33 835 Коментарі 0 Читать на русском

Намагався втекти з села: на Житомирщині затримано чоловіка, який убив свого знайомого
У Коростишівському районі Житомирщини затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві. Зловмисник серед білого дня до смерті побив 26-річного чоловіка і намагався втікти з села. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

Події розгортались 27 серпня у селі Студениця. На одній з вулиць села місцеві жителі виявили тіло чоловіка. На місці події поліцейські, встановили особу загиблого - ним виявився 26-річний місцевий житель. На його тілі були видимі тілесні ушкодження.

За словами очевидців, хлопець за півгодини до фатальних подій спілкувався зі знайомим. За інформацією, яку зібрали поліцейські, далі між парубками виник конфлікт, який закінчився смертельним травмуванням одного з них. Інший з місця події утік.
 

"Його особу нам вдалося встановити упродовж години завдяки допомозі місцевих жителів, - розповів начальник Коростишівського ВП Дмитро Гаращенко. – А затримали його ще за кілька годин у цьому ж селі".


Чоловік мав намір утекти подалі, однак повернувся до місця проживання за необхідними речами та грошима, однак там його уже чекали поліцейські.

29-річному затриманому оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Йому загрожує ув’язнення на термін до 15 років. Судом підозрюваного взято під варту.

Тегі: затримання, житомирщина, вбивство, село
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: