Сьогодні: Сб, 27-04-2024    18:34:03
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Ноябрь » 22 » 15:38:51 оновлено: 15:58:02

Міська рада Житомира подала апеляцію на рішення суду щодо будівництва скандальної АЗС

22-11-2019, 15:58:02 804 Коментарі 0 Читать на русском

Міська рада Житомира подала апеляцію на рішення суду щодо будівництва скандальної АЗС
Житомирська міська рада оскаржила ухвалу про забезпечення позову щодо будівництва скандальної заправки на проспекті Незалежності, 29. Ухвалою суд тимчасово призупинив дію рішення сесії про скасування містобудівних умов.

«За наслідками зустрічі Житомирського міського голови Сергія Сухомлина з мешканцями прилеглих до земельної ділянки ТОВ «ЮПІДЖІ» багатоквартирних будинків було вирішено оскаржити до суду апеляційної інстанції ухвалу про забезпечення позову від 7 листопада 2019 року», - інформує пресслужба міської ради.

Про деталі подання позову розповів директор юридичного департаменту міської ради Євгеній Черниш.
 

«Забезпечення позову відбулося до подання самого позову. Це передбачено нормами Кодексу адміністративного судочинства України. Міською радою лише на початку поточного тижня отримано відомості про подання ТОВ «ЮПІДЖІ» позовної заяви і після опрацювання всіх документів було підготовлено текст апеляційної скарги. До її підготовки також долучився юрист, який представляє мешканців прилеглих до будівництва будинків. Апеляційну скаргу направлено в межах встановленого процесуального строку», - повідомив Черниш.


Позов розглядатиме Сьомий апеляційний адміністративний суд міста Вінниця.

Як повідомляв «Журнал Житомира», жителі мікрорайону міськмолзаводу виступають проти будівництва на проспекті Незалежності, 29 нової АЗС. 3 жовтня біля будівлі міської ради житомиряни влаштували акцію протесту проти будівництва заправки. На ситуацію відреагував Сергій Сухомлин та зазначив, що міська влада усіляко сприятиме вирішенню конфлікту. 22 жовтня протестувальники перекривали проспект Незалежності. 31 жовтня протестуючі житомиряни прийшли на сесію міської ради. Депутати проголосували за скасування містобудівних умов на земельній ділянці по проспекту Незалежності, 29, де хочуть звести автозаправку. Крім того, міськрада прийняла запропонував ТОВ «Юпіджі» укласти договори міни земельної ділянки. 20 листопада в Житомирі стався конфлікт між місцевими жителями і «тітушками», які охороняють територію навколо майбутньої АЗС.

Тегі: суд, міськрада, АЗС, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: