Сьогодні: Пт, 03-05-2024    23:17:09
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Январь » 24 » 10:59:09 оновлено: 11:16:09

На Житомирщині рецидивіст увірвався в будинок старенької, побив її і пограбував. ФОТО

24-01-2020, 11:16:09 654 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині рецидивіст увірвався в будинок старенької, побив її і пограбував. ФОТО
18 січня у Житомирській області розбійник вдерся в оселю немічної пенсіонерки та пограбував її. Правоохоронцям вдалося затримати нападника 22 січня у місті Шепетівка, нині він під вартою.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУНП Житомирщини, події розгортались у селі Бровки Перші Андрушівського району.

"До будинку пенсіонерки через вікно заліз незнайомий чоловік. Його обличчя було приховане під маскою. Розбійник вимагав у літньої жінки гроші та інші цінності, завдаючи їй ударів по голові та тілу. Урешті, учинивши глум, забрав 3 тисячі гривень, мобільний, продукти харчування та утік", - інформує поліція.

Потерпіла ледве оговталась від нічного нападу, але звернутись за допомогою змогла лише, коли до її будинку прийшла соціальна працівниця.

З місця події під час першочергового огляду експерти вилучили низку речових доказів. У ході проведення подальших слідчо-розшукових заходів 22 січня працівники кримінальної поліції ГУНП затримали підозрюваного.
 

"Це 55-річний чоловік, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, розбої, грабежі, травмування людей, угон автомобіля і т.д. У місцях ув’язнення у сукупності він провів 18 років і крайній раз звільнився у грудні 2018 року", - розповів начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй. 


23 січня ухвалою суду 55-річному підозрюваному у розбої обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави. За черговий злочин чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.




Тегі: старенька, житомирщина, поліція, пограбування
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: