Сьогодні: Пт, 03-05-2024    14:31:24
Житомир » Новини » Влада » 2020 » Январь » 31 » 13:24:26 оновлено: 13:44:26

«Ми розберемося». Прем'єр-міністр Олексій Гончарук сьогодні в Житомирі відповідав на незручні запитання журналістів. ВЫДЕО

31-01-2020, 13:44:26 2421 Коментарі 1 Читать на русском

«Ми розберемося». Прем'єр-міністр Олексій Гончарук сьогодні в Житомирі відповідав на незручні запитання журналістів. ВЫДЕО
Сьогодні з робочим візитом Житомир відвідав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Глава уряду оглянув зразково-показовий утеплений будинок на Київській, 52, познайомившись з главою відповідного ОСББ, поспілкувався з виступаючими проти будівництва АЗС «UPG» на Проспекті Незалежності, 29 та «відповів» на незручні запитання журналістів, - повідомляє з місця подій кореспондент FreshNews Ольга Савицька.

У п'ятницю, 31 січня, в Житомир з робочим візитом прибув прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Главу уряду супроводжують губернатор Віталій Бунечко, мер Житомира Сергій Сухомлин, особистий помічник міністра, охорона, деякі чиновники ОДА і журналісти.

В рамках візиту Гончарук оглянув зразково-показовий утеплений будинок на Київській, 52, поспілкувавшись з главою відповідного ОСББ Людмилою Галиною. Обговорили успішний досвід впровадження програми енергоефективності, яка дозволяє значно економити на оплаті комунальних послуг.

"Організувалися, обрали гідну, круту, на мою думку людину, яка зараз керує цим ОСББ - і економлять в 2 рази на комунальні послуги. Я, як прем'єр-міністр країни, закликаю всіх наслідувати цей приклад. У цьому році таких будинків в Україні стане ще більше, - пообіцяв прем'єр.


Також в рамках візиту міністра був запланований невеликий прес-підхід, який, до речі, стався трохи раніше запланованого - з-за чого деякі журналісти запізнилися.
 

Олексій Гончарук «відповів» на незручні запитання журналістів і активістів:


1. Питання від жителів Проспекту Незалежності, 29 по АЗС "UPG". Що нам робити? 
Ми розберемося, не переживайте).

2. В Уряді дуже багато так званих «соросят». Чи не є цей факт загрозою національній безпеці країни? Адже існує ймовірність того, що вони будуть захищати не інтереси народу України, а певних фінансових і економічних груп?
Ми не звертаємо уваги на такі маніпуляції, а займаємося реальною роботою. Український уряд працює для того, щоб люди жили краще ... Подивіться на ось цей чудовий будинок.

3. Служба безпеки України закрила справу про прослуховування в Вашому кабінеті. Допитували Вас, і як Ви в цілому прокоментуєте цей інцидент?
Я думаю, це питання до Служби безпеки України. Вони повинні цим займатися.

4. Питання про зарплати в Уряді:
Ми багато разів коментували ці речі. Я приїхав сюди працювати - дайте мені, будь ласка, цю можливість.
 

ВІДЕО: як Олексій Гончарук в Житомирі відповідав на запитання журналістів


Тегі: журналісти, Гончарук, осбб, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
vik2000_04
1 fb Виктор Конев (vik2000_04)   • 14:17:09, 31-01-2020 [Материал]

В общем, отказался от неудобных вопросов.
avatar

Інші новини Житомир: