Сьогодні: Чт, 09-05-2024    11:12:21
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Апрель » 9 » 13:47:26 оновлено: 13:54:26

У Житомирі невідомі перетворили гараж у нарколабораторію. ФОТО

09-04-2020, 13:54:26 565 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі невідомі перетворили гараж у нарколабораторію. ФОТО
В одному з гаражних кооперативів Житомира невідомі облаштували підпільну нарколабораторію. Її викрили власники кооперативу та правоохоронці ввечері 8 квітня.

"8 квітня, близько 19-ї години, патрульним роти тактико-оперативного реагування (ТОР) надійшло повідомлення про незаконне проникнення та користування приміщенням в одному з гаражних кооперативів міста. Прибувши на місце виклику ТОРівці, разом із власниками, увійшли та з їх дозволу оглянули приміщення", – інформує патрульна поліція.

Під час огляду гаража інспектори виявили посуд і засоби, які ймовірно використовувалися для виготовлення наркотичних засобів.
 

"Скляний та пластиковий посуд з нашаруванням білої порошкоподібної речовини; шприци з невідомою речовиною схожою на наркотичну; ємності з кислотами, розчинниками та речовинами схожими на прекурсори; пластиковий посуд з кристалічною речовиною; зіп-пакетики для фасування; пристрої для вживання наркотичних речовин та поліетиленовий пакет з зеленою подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну", – йдеться у повідомленні поліції.


За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 309 ККУ.














Тегі: наркотики, Житомир, гараж, нарколабораторія
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: