Сьогодні: Чт, 09-05-2024    11:24:36
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Май » 21 » 17:19:57 оновлено: 17:20:57

У Житомирі встановили перший термінал для поповнення транспортної картки

21-05-2020, 17:20:57 584 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі встановили перший термінал для поповнення транспортної картки
У середмісті Житомира на зупинці біля майдану Корольова встановили перший термінал, в якому можна поповнити транспортну картку.

«Цей термінал встановлено, в тому числі, й для поповнення транспортних карток. Поки такий термінал один в місті, він працює в тестовому режимі», - розповів у коментарі сайту Житомир інфо Костянтин Підпокровний, начальник управління транспорту та зв’язку міськради.

У міській раді поки не знають, скільки таких терміналів може з’явитися в Житомирі, спершу мають провести конкурс на визначення компанії, яка надаватиме такі послуги.
 

«Далі невідомо скільки їх буде по місту. Проводитимемо конкурс на сітку таких терміналів по місту на зупинках транспорту. Тоді буде визначено скільки їх буде, де саме, на яких умовах вони будуть працювати і т.д. Поки він в тесті, перевіряємо як він працює, чи користуються ним люди. Зараз продумуємо його брендування, щоб було зрозуміло, що це саме автомат поповнення транспортних карток. І думаю, за тиждень-два прийматиметься рішення щодо оголошення конкурсу на визначення компанії, яка зможе цим займатися. Хто запропонує кращі умови, вигідніше поповнення – той і буде цим займатися», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку.


З 10 січня у Житомирі офіційно підвищили вартість проїзду в громадському транспорті. Як повідомлялося, вартість проїзду в маршрутках та автобусах тепер становить 7 гривень, а у електротранспорті - 5 гривень.

Житомиряни мають можливість зекономити, використовуючи безготівкові способи розрахунку: банківські картки, проїзні та Картку житомирянина.

ФОТО: Житомир інфо

Тегі: електронний білет, термінал, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: