Сьогодні: Чт, 09-05-2024    00:47:54
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Сентябрь » 18 » 16:42:02 оновлено: 16:44:02

Житомир вирішив відзначити Всесвітній день туризму

18-09-2020, 16:44:02 403 Коментарі 0 Читать на русском

Житомир вирішив відзначити Всесвітній день туризму
У наступну п'ятницю, 25 вересня, у Житомирі відзначатимуть Всесвітній день туризму. Відповідне рішення сьогодні прийняли під час засідання виконкому міської ради.

«Метою проведення даного заходу насамперед є удосконалення інфраструктури туристичної галузі, пропагування міста Житомир, налагодження співпраці з вітчизняними та іноземними туристичними бюро, туроператорами», - йдеться у рішенні.
 

«Співорганізатором даного заходу є Житомирський національний агроекологічний університет. Насамперед в цьому році є бажання офіційно представити існуючий туристичний потенціал міста, а саме найпотужніші туристичні агенції міста, які створять свої окремі локації, фотозони для ознайомлення житомирян з їх можливостями, характерними особливостями в’їзного та виїзного туризму, а також налагодити з агенціями зв'язок для подальшої співпраці», - каже заступниця начальниці управління культури Наталія Марчук.


Заходи пройдуть на вулиці Михайлівській з 12 до 19 години. О 18:00 на житомирян чекає концертна програма за участі творчих колективів міста.

Організатори зазначають, що буде забезпечено дотримання протиепідемічних заходів з урахуванням карантинних обмежень.

Тегі: День туризму, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: