Сьогодні: Пт, 26-04-2024    23:01:42
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Октябрь » 1 » 09:57:02 оновлено: 10:13:02

Бунт в колонії і замінування будівель: в Житомирі пройшли антитерористичні навчання. ФОТО

01-10-2020, 10:13:02 1084 Коментарі 0 Читать на русском

Бунт в колонії і замінування будівель: в Житомирі пройшли антитерористичні навчання. ФОТО
Служба безпеки України провела у Житомирі антитерористичне навчання. Заходи пройшли на базі установи виконання покарань в умовах максимально наближених до реальних.

У тренуванні взяли участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Державної кримінально-виконавчої служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
 

"Метою навчань стало підвищення рівня готовності відповідних підрозділів до дій у межах проведення антитерористичної операції у пенітенціарній установі", – повідомляє СБУ.


За легендою умовна група "терористів", які відбувають покарання, захопила працівників установи і забарикадувалася в одній з камер. Для підтримки дій ув’язнених, їхні спільники за периметром режимного об’єкту забезпечували спостереження за діями силовиків, а також "замінували" декілька будівель в Житомирі.

Після безрезультатних перемовин керівник оперативного штабу прийняв рішення про задіяння спецпризначенців СБУ, Нацполіції і Державної кримінально-виконавчої служби. Силовики нейтралізували "зловмисників" та виявили і знешкодили імітаційні вибухові пристрої.

"Представники Координаційної групи проаналізували кожну фазу тренувань і надали додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності до протидії терористичним загрозам", – наголошують у спецслужбі.


















Тегі: Житомир, поліція, СБУ, навчання, терористи
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: