Сьогодні: Чт, 09-05-2024    12:50:24
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Май » 25 » 07:59:18

Житомиряни цього року не зможуть купити путівки до табору «Супутник»

25-05-2021, 07:59:18 313 Коментарі 0 Читать на русском

Житомиряни цього року не зможуть купити путівки до табору «Супутник»
Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник» цьогоріч не буде продавати путівки юридичним та фізичним особам. Проте, табір прийме на оздоровлення дітей з Житомира. 

Про це говорили під час засідання міської координаційної групи з відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2021 року, передає міська рада.

На засідання зазначили, що цього року в пріоритеті відпочинок діток пільгових категорій та творчо обдарованих дітей.
 

«Цього року ми відмовляємося від реалізації путівок до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник». У пріоритеті діти пільгових категорій та творчо обдаровані дітки, котрі не оздоровлювалися упродовж останніх років. Фізичним та юридичним особам путівки продаватися не будуть», – повідомила Світлана Ольшанська, перша заступниця Житомирського міського голови.


Направлення дітей у позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник» здійснюватимуть:
 
  • Служба (управління) у справах дітей міської ради – дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах;
  • Управління охорони здоров'я міської ради – дітей з інвалідністю;
  • Житомирський міський центр соціальних служб міської ради – дітей, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків; дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення АТО та ООС, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення АТО та ООС, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного у період участі в АТО та ООС; дітей із сімей учасників АТО та ООС;
  • Управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради – дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей;
  • Департамент освіти міської ради – талановитих та обдарованих дітей: переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання.

За інформацією міської ради, табір «Супутник» готується приймати дітей на відпочинок з 1 червня 2021 року.

Тегі: діти, табір, Відпочинок, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: