Сьогодні: Вт, 07-05-2024    14:47:33
Житомир » Новини » Суспільство » 2021 » Июнь » 8 » 15:57:28

На Житомирщині 16-річні хлопці побили чоловіка з інвалідністю: нападників змусили вибачатися на колінах. ВІДЕО

08-06-2021, 15:57:28 1708 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині 16-річні хлопці побили чоловіка з інвалідністю: нападників змусили вибачатися на колінах. ВІДЕО
У місті Малин Житомирської області група неповнолітніх хлопців накинулася на двох старших чоловіків (один із інвалідністю) нібито через те, що хтось із них "поцупив гроші в барі". 

Відповідні кадри розповсюдилися у мережі, згодом місцеві зловили кількох 16-річних нападників і змусили їх вибачатися на камеру, передає "Обозреватель".

Новина про нелюдський вчинок спершу розлетілася соцмережами 7 червня – там почали публікувати ролики "розбірок" неповнолітніх із більш ніж удвічі старшими чоловіками. Адже свої дії підлітки самі ж і знімали на телефон. Все трапилися напередодні в темну пору доби неподалік бару й ларьків на пішохідній вулиці, де полюбляє гуляти молодь.

На одних відео видно, як хлопець із ноги кілька разів б’є в обличчя чоловіка, від чого той падає. На інших підлітки вибивають із рук іншого малинчанина з інвалідністю милиці, а потім теж наносять удари ногами по голові, тілу.



Місцеві мешканці розповіли, що згодом неповнолітніх нападників розшукали, очевидно, старші хлопці. Зокрема, їх змусили вибачатися.

У мережі з’явилися відео, на яких підлітки на колінах вибачалися "перед усім Малином і особливо чоловіком-інвалідом, якого побили". А також зарікалися, що більше такого не робитимуть.



У коментарях під роликами розгорілася дискусія. Старші жителі продовжили засуджувати неповнолітніх і дорікати їхнім батькам за невиховання, просили поліцію не "спускати з рук" цей вчинок.



У пресслужбі ГУ Національної поліції у Житомирській області розповіли, що правоохоронці про випадок дізналися під час моніторингу соціальних мереж. Нині справа вже перебуває на їхньому контролі.

"Особу потерпілого (1983 р. н.) і активних учасників (16-річні) встановлено. Зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). З’ясовуються обставини і причини події", – зазначили в поліції.
 

Увага! На відео 18+ присутні сцени насильства та ненормативна лексика!




 

Тегі: підлітки, Житомирська область, бійка, Малин
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: