Сьогодні: Вс, 05-05-2024    00:31:28
Житомир » Новини » Суспільство » 2021 » Июль » 16 » 10:27:51

У Житомирі спіймали тіктокерів, які скручують ковпачки з коліс авто

16-07-2021, 10:27:51 852 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі спіймали тіктокерів, які скручують ковпачки з коліс авто
Поліцейські викрили у Житомирі трьох підлітків, які взяли участь в TikTok-челенджі й вкрали ковпачки з коліс автомобіля. За їх дії відповідатимуть батьки.

Як повідомили в поліції, протягом декількох тижнів в соціальних мережах з'являються гнівні повідомлення від житомирян-автовласників, які розповідають про зникнення ковпачків з коліс транспортних засобів.

Днями один з жителів багатоповерхівки помітив, як діти знімають ковпачки з коліс та зробив відеозапис. Завдяки цьому та свідченням очевидців ювенальні інспектори Житомирського РУП встановили особи хлопців. Це троє школярів, віком від 10 до 11 років, які проживають неподалік.
 

"З родинами парубків працювали ювенальні інспектори. Зважаючи на вік парубків, відповідальність за їх дії нестимуть батьки. Поліцейські склали відносно них адміністративні матеріали та скерували їх до суду для прийняття рішення", – зазначили правоохоронці.


Відповідно до ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей караються штрафом від 850 до 1700 гривень.

Нагадаємо, у Житомирі та містах області набрав популярність новий тренд у малолітніх тіктокерів. Підлітки крадуть ковпачки з ніпелів коліс автомобілів і хваляться цим в соцмережі TikTok.

Тегі: Житомир, школярі, крадіжка, TikTok
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: