Сьогодні: Сб, 27-04-2024    06:42:39
Житомир » Новини » Політика » 2022 » Январь » 31 » 08:57:25

У «Слузі народу» відреагували на затримання житомирського нардепа Кузьміних

31-01-2022, 08:57:25 809 Коментарі 0 Читать на русском

У «Слузі народу» відреагували на затримання житомирського нардепа Кузьміних
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував затримання народного депутата Сергія Кузьміних та заявив, що ця новина стала для фракції шоком.

Заяву політика опублікувала у Telegram речниця фракції "СН" Юлія Палійчук.
 

"Для нас ця новина стала шоком, бо Сергій Кузьміних - волонтер, брат легендарного комбата "кіборгів" Олега Кузьміних, який героїчно захищав нашу незалежність, гідно пройшов полон і після нього зміг повернутися на службу. Тому Сергій Кузьміних мав від команди величезний кредит довіри", - заявив глава фракції.


Арахамія додав, що, якщо Кузьміних скоїв злочин, він має нести відповідальність, і Слуга народу "не прикриватиме правопорушення патріотичними гаслами". 

За його словами, нардепи вітають зусилля антикорупційних органів.
 

Що відомо


28 січня в пресслужбі НАБУ заявили, що разом із САП та Офісом генпрокурора викрили народного депутата під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 558 тис. грн. 

За даними слідства, нардеп отримав гроші за допомогу в укладанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

Сергій Кузьміних у 2019 році був обраний депутатом Верховної Ради 9-го скликання від партії "Слуга Народ" за виборчим округом №67 (Житомирська область).

Тегі: Кузьміних, Слуга народу, хабар, нардеп
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: