Сьогодні: Пт, 26-04-2024    02:16:08
Житомир » Новини » Житомир » 2022 » Февраль » 21 » 17:10:50 оновлено: 17:10:04

«Рука не здригнеться»: Сергій Сухомлин подав заяву в тероборону та звернувся до житомирян

21-02-2022, 17:10:04 960 Коментарі 0 Читать на русском

«Рука не здригнеться»: Сергій Сухомлин подав заяву в тероборону та звернувся до житомирян
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин подав заяву на вступ до територіальної оборони. Про це він сказав у відеозвернені, яке опубліковане у Facebook.
 

"Я вражений, наскільки багато людей за останній тиждень подали заяву на вступ до територіальної оборони. Це й прості люди, й бізнесмени, й депутати міської ради, працівники міської ради. Я сам особисто теж написав заяву", - сказав Сухомлин.


Мер повідомив, наші військові готові до можливого вторгнення агресора. Місто теж веде підготовку.
 

"Зараз нас турбуються й інші питання: як у разі небезпеки організувати вивіз дітей з ДБСТ у безпечні місця, перевезти маломобільні групи населення... Ми підписали договори на закупівлю продуктів, аби з настанням критичної ситуації змогти забезпечити їжею тих, хто цього потребує. Зараз відпрацьовуємо ще один подібний договір", - заявив Сергій Сухомлин.


Також міський голова Житомира звернувся до тих, із ким навчався в військовому училищі. Серед них є ті, хто служить у Росії. 
 

"Вы меня знаете, знаете тех ребят, которые проходят службу или прошли службу. Вместе с вами ели из одного котелка, выходили на марш броски... Я хочу сказать, что это не ваша война, это наша страна, наша территория. Я на 90% уверен, что вы не сядете в танк для того, чтобы со стороны Черниговской области, Беларуси или Курска зайти в Украину. И если так произойдет, не хотелось бы видеться вас в прицел, потому что тут рука не дрогнет. Это наша земля и защищать её мы будем все вместе", - заявив Сергій Сухомлин.


"Житомир, все буде добре. Ми готові, ми під захистом. Чим більше ми гуртуємось, тим більше даємо привід агресору задуматись чи потрібна їм ця війна", - резюмував мер міста.

Тегі: Сергій Сухомлин, Житомир, територіальна оборона
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: