Сьогодні: Пт, 26-04-2024    09:21:46
Житомир » Новини » Суспільство » 2011 » Январь » 24 » 18:03:58

Всесвітньо відома циркова студія «Жанр» дала ексклюзивне інтерв'ю Журналу Житомира. ВІДЕО

24-01-2011, 18:03:58 2544 Коментарі 0 Читать на русском

Всесвітньо відома циркова студія «Жанр» дала ексклюзивне інтерв'ю Журналу Житомира. ВІДЕО
Всесвітньо відома циркова студія «ЖАНР» дала ексклюзивне інтерв’ю Журналу Житомира.

Чи не кожен пересічний українець пам’ятає зіркову перемогу двох маленьких бердичівлян у всеукраїнському конкурсі «Україна має таланти». Так-так, і ці талановиті діти також є вихованцями дитячої циркової студії «ЖАНР» у місті Бердичів.

Незважаючи на дуже щільний графік, в перерві між виступами у різних країнах світу маленькі зірочки завітали до Житомира і обдарували своїх глядачів незабутніми враженнями та емоціями.

Після свого виступу діти-артисти розповіли Журналу Житомира про те, як їм живеться з такими захоплюючими здібностями.

– В нас дуже мало вільного часу залишається, тому нам доводиться після уроків зробити більше домашнього завдання, аби встигнути на тренування, – розповідають діти, – уроки потрібно робити швидко, маємо велике навантаження, але нам подобається те, чим ми займаємось і ні про що не жалкуємо.

– Мої однокласники завжди мене вітають з перемогою на фестивалях та конкурсах, підтримують мене і радіють за мене, – говорить одна з артисток.

Цікаво, що ці дітлахи займаються лише по 3-4 роки, а вже домоглися таких значних успіхів. Ми запитали в них, від кого більше залежить результат: від керівника, чи від них самих. Зірочки стверджують що все залежить від власного бажання.

– Якщо немає бажання, – кажуть вони, – то можна хоч все життя тренуватись і нічого з цього не вийде.

Керівник студії Петро Миколайович Герасимеко запевняє, що шанс навчитися так управляти своїм тілом має кожна дитина. Але лише найстійкіші, найкрепші діти завдяки своїй праці та цілеспрямованості доходять до фіналу. А фінал в студії «ЖАНР» – це створення дитячого циркового номеру.

Петро Миколайович розповів Журналу Житомира про те, про що ще нікому не казав. Його вихованці запрошені на відбірковий тур дитячого циркового Євробачення.

Що ж, ці діти безумовно гідні і здатні представляти нашу країну на подібних  світових конкурсах. Тому тримаємо за них кулаки та щиро бажаємо їм успіху.



Студія Аsb-Production спеціально для «Журнала Житомира»

Тегі: діти, цирк, Бердичів, Житомирська область
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: