Сьогодні: Сб, 27-04-2024    23:31:30
Житомир » Новини » Культура » 2011 » Март » 2 » 22:36:05

Житомирські металісти SNUFF випускають новий альбом

02-03-2011, 22:36:05 1706 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирські металісти SNUFF випускають новий альбом
Новий альбом майстрів українського альтернативного металу Snuff під назвою "Страх" вразить потужністю звуку і змусить поринути в атмосферу страху і безвихіді.

За повідомленням звукозаписуючого лейблу Moon Records, новий альбом можна буде купити вже з 1-го березня замовивши у будь-якому музичному магазині мережі. Зазвичай продавці з задоволенням йдуть на зустріч покупцям. Наприклад, перший альбом Snuff в два житомирських магазини дозавозили рази чотири, притому солідними партіями.

За словами фронтмена гурту Віталія Ковтушенка, спільного з попереднім альбомом, зовсім-зовсім небагато. Часу спливло з тих пір немало - помінялося світосприйняття гурту, музичні орієнтири і можливості їх використання. Новий альбом більш складний у музичному плані, більш насичений і набагато "швидше". Музиканти вірять, що робота припаде до смаку їх шанувальникам.

Хлопці стверджують, що писався альбом дуже важко. Реалії української метал-сцени - повна відсутність можливості не те що заробити, а банально зібрати грошей на запис та інструменти. Це і є основний камінь спотикання для груп будь-якого рівня, а особливо не новачків - адже за логікою, кожен наступний записаний матеріал повинен звучати краще попереднього. Втім, складнощі подолано і українська метал-сцена поповнилась ще однією збіркою потужної музики у поєднанні з філософськими і багатозначними текстами.

В планах гурту організувати презентацію альбому в Житомирі.

Snuff Житомир

Тегі: Житомир, метал, презентація, Альбом, Snuff
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: