Сьогодні: Сб, 27-04-2024    01:47:34
Житомир » Новини » Житомир » 2011 » Март » 23 » 11:49:31

У Житомирі комунальники завершують ремонтні роботи із заміни тепломереж. ВІДЕО

23-03-2011, 11:49:31 2003 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі комунальники завершують ремонтні роботи із заміни тепломереж. ВІДЕО
Опалювальний сезон завершується, а комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» продовжує роботу по відновленню та заміні тепломереж.

У Житомирі по вулиці Шевченка ремонтно-відновлювальні роботи велися з жовтня.

Тепломережа по вулиці Шевченка становить близько 200 метрів. І забезпечує теплом велику кількість будинків. Перед заміною магістраль не оновлювалася близько двадцяти років, і сьогодні комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» завершує роботи з благоустрою.

Незважаючи на недофінансування сфери, комунальники міста намагаються оперативно і якісно відновити тепломережу на вулицях Житомира і навіть застосовують новітні технології.

Жителі, тепло в будинках яких залежало від цих робіт не постраждали, запевняють працівники «Житомиртеплокомуненерго».

- Коли були нормальні погодні умови, ми відключали магістраль і за 10-12 годин виконували роботи та підключали тепло нашим мешканцям, - розповів Володимир Горбик начальник ремонтно-будівельного цеху КП «Житомиртеплокомуненерго».

Нова тепломережа, монтаж якої завершується на вулиці Шевченка, вперше застосовується в Житомирі. Її перевага у технології внутрішнього антикорозійного захисту, а теплозбереження відбувається завдяки технології пінополіуритану, що дозволяє економити тепло і не нагрівати землю.


Тегі: Житомир, опалення, Житомиртеплокомуненерго
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: