Сьогодні: Чт, 02-05-2024    10:28:31
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Август » 14 » 16:39:18

Вбивство на Житомирщині: чоловік так побив сусіда, що вранці той вже не прокинувся

14-08-2019, 16:39:18 792 Коментарі 0 Читать на русском

Вбивство на Житомирщині: чоловік так побив сусіда, що вранці той вже не прокинувся
У Житомирській області розслідується вбивство 50-річного чоловіка. Наразі відомо, що подія сталася 13 серпня у Бердичеві, смертельні травми чоловікові наніс сусід під час сварки.

Зазначається, що потерпілий проживав поряд, а між двома будинками навіть паркану немає.
 

"Відомо, що 50-річний чоловік близько другої ночі нетверезий прийшов до чужого обійстя та зчинив сварку через давні образи. 38-річний сусід, не налаштований у такий пізній час до будь-яких розмов, накинувся на нього з кулаками. Побитого й покинув у власному подвір’ї, однак згодом, коли зрозумів, що тому зле, затяг його до веранди свого будинку, де знову залишив. Уже уранці чоловік повернувся до нічного візитера і виявив, що той помер", - пояснюють у поліції.


За попереднім висновком експертів, причиною смерті стали численні травми на тілі. 

Упродовж дня, усвідомивши накоєне, чоловік сам прийшов до Бердичівського відділу поліції та розповів про обставини вбивства.

Досудове розслідування за цим фактом ведеться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного у його вчиненні затримано, чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Тегі: вбивство, житомирщина, Сусід
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: