Сьогодні: Пт, 03-05-2024    03:28:43
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Ноябрь » 19 » 15:52:10 оновлено: 16:23:10

Тепла немає, але платити змушують: житомиряни скаржаться на холодні батареї в квартирах

19-11-2019, 16:23:10 728 Коментарі 0 Читать на русском

Тепла немає, але платити змушують: житомиряни скаржаться на холодні батареї в квартирах
Листопад наближається до завершення, а частина житомирян все ще без опалення. Жителі кількох будинків у мікрорайоні Малікова прийшли до міської ради, щоб розв'язати проблему з теплопостачанням у власних помешканнях. 

Мова йде про те, що у квартирах житомирян досі відсутнє теплопостачання, хоча в будинках опалення увімкнули. Мало того, люди переконують, що платіжки за тепло їм прийшли, та ще й за той період коли батареї були холодними, повідомляє Житомир лайф.

Житомиряни вимагають зробити необхідні перерахунки платіжок та нарешті розібратися з постачанням тепла.
 

«Це вже знущання якесь. Через те, що немає опалення у квартирах почав з’являтися грибок. Через сирість у квартирі у мене вже двічі згорів телевізор. Хто мені це все компенсує. Це вже другий рік така проблема. Ну це ж ненормально», – обурюється житель мікрорайону Малікова.


Натомість представники теплокомуненерго та керівництво управління житлового господарства переконують, що вини міської ради у цьому немає, адже це проблема внутрішньобудинкових мереж, доступу до яких у комунальників немає. Натомість проблему має вирішувати обслуговуюча компанія «Домком Житомир».

Втім, за словами начальника управління комунального господарства, питання вирішити може лише ОСББ. ОСББ має укласти договір з теплокомуненерго про обслуговування внутрішньобудинкових мереж. До того часу людям доведеться залишатися без теплопостачання, доки представники міської ради не домовляться з керівництвом обслуговуючої компанії.

Після довготривалого обговорення депутати все ж надали рекомендацію комунальному підприємству зробити перерахунок за теплопостачання для тих житомирян, у яких досі воно відсутнє.

Нагадаємо, проблеми з опаленням в мікрорайоні Малікова спостерігалися і в 2018 році.

Тегі: Житомир, опалення, Малікова, тепло
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: