Сьогодні: Чт, 09-05-2024    00:13:32
Житомир » Новини » Влада » 2020 » Июль » 21 » 13:19:35 оновлено: 13:37:35

Житомирська мерія вимагає скасувати закон про гральний бізнес

21-07-2020, 13:37:35 567 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирська мерія вимагає скасувати закон про гральний бізнес
Житомирська міська рада вимагає скасувати закон про гральний бізнес, який Верховна Рада України прийняла 14 липня. За відповідне звернення до Ради проголосували депутати Житомирської міської ради сьогодні, 21 липня.

У зверненні є пропозиція розробити законопроєкт, який надавав би право місцевим громадам самостійно визначати, чи потрібні гральні заклади в їхніх містах і селах.
 

«Легалізація грального бізнесу може призвести до соціальної напруги та зубожіння українських родин … та  підвищення рівня злочинності в містах та селах … А сама гральна залежність призводить до руйнування родин, психологічних розладів, а подекуди – навіть самогубств … Переважна більшість осіб, які програють гроші в залах ігрових автоматів, – це люди з невеликими статками, які з надією покращити своє матеріальне становище, виносять все з дому і програють все в ігрових залах … Тож анонсовані мільярди, які може отримати державний бюджет, – це гроші з кишень тисяч родин, які стали заручниками залежності своїх рідних», – йдеться зверненні.


Нагадаємо, Верховна Рада в другому читанні прийняла законопроєкт про державне регулювання грального бізнесу. Відтепер зали ігрових автоматів, букмекерські пункти і казино дозволяється розміщувати в готелях.

Тегі: Житомир, міська рада, мерія, гральний бізнес, закон
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: