Сьогодні: Чт, 09-05-2024    19:40:19
Житомир » Новини » Спорт » 2020 » Октябрь » 7 » 07:29:44 оновлено: 07:56:59

Без атакувального футболу, але з результатом: житомирське «Полісся» йде без поразок в чемпіонаті

07-10-2020, 07:56:59 536 Коментарі 0 Читать на русском

Без атакувального футболу, але з результатом: житомирське «Полісся» йде без поразок в чемпіонаті
Житомирський ФК "Полісся" досить вдало стартував у Першій лізі. Хоч команда поки і не демонструє атакувальний футбол, на який робив акцент головний тренер (всього 2 забиті м'ячі – найгірший показник у лізі), це не заважає добиватися результату.

Так сталося і 5-турі Першої ліги, в рамках якого житомиряни зіграли з харківським ФК "Металіст 1925"

Незважаючи на порожній стадіон в Харкові, М-1925 почав з атаки, яка завершилася неточним ударом Дерека. Незабаром за справу взявся і герой минулого туру, джокер Калайтан, який отримав свій шанс за відсутності травмованих Кравченка і Ямполя – але і його удар був неточним. Згадати варто і момент Шершня після невдалого виходу з воріт Маханькова. У "Полісся" ударів було не менше – згадати варто і постріл Повалія поруч зі штангою, і удар від Гавриленка, який на кутовий перевів Сидоренко.

Після перерви підопічні Шищенка заволоділи ініціативою і надовго притиснули М-1925 до воріт. Втім, комбінації не приносили ударів – а без ударів не буває голів. Так, непогано виглядав Ковальов, з ним же – Галенко, Повалій, Понєдєльнік … Але гольових моментів так і не виникало. А в обороні команда з Житомира грала бездоганно навіть без дискваліфікованого Бринька – єдиний раз, коли в другі 45 хвилин можна щось згадати з атак, так це невдалий рейд Лукаса, який перервав Швець і удар Аніха Чідери – тут на висоті був Маханьков.

0:0 – "Полісся" продовжує йти у чемпіонаті без поразок. Після 4-х зіграних матчів, маючи в актив 6 очок, житомиряни займають 8 місце у таблиці.


Тегі: Перша ліга, ФК Полісся, футбол
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: