Сьогодні: Чт, 09-05-2024    04:29:30
Житомир » Новини » Спорт » 2020 » Октябрь » 27 » 13:25:17 оновлено: 13:46:17

Житомирське «Полісся» зазнало першої поразки в сезоні: огляд матчу

27-10-2020, 13:46:17 493 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирське «Полісся» зазнало першої поразки в сезоні: огляд матчу
Виїзд у Луцьк для житомирського ФК "Полісся" виявився невдалим, адже команда Шищенка зазнала першої поразки в сезоні.

Як повідомляє Sportarena, "Полісся" грало згідно з правилом поведінки гостей в матчах проти суперників з амбіціями – вичікуючи помилки суперників, шанс втекти в контратаку. Довгий час єдиним, чим запам’яталися житомиряни біля чужих воріт, був жорсткий стик форварда Галенка з воротарем господарів – благо, Леванідов все ж зміг продовжити гру. 

У відповідь на це повз ворота з рубежу поруч зі штрафним пробивали Сімінін, а потім (після штрафного) Оринчак. Але перший тайм – це було не те, на що, знаючи наперед хід подій, погодилися б витратити 45 хвилин свого життя вболівальники. Хоча могло "Полісся" завершити гру перед перервою голом – але Даудов з перспективного штрафного пробив неточно.

Після перерви хід гри не дуже змінився. Господарі навіть кинули в гру свого французького дебютанта Рюльє Кейта. У другому таймі намагалися підключатися на стандарти Приндета і ще один "джокер" – Чачуа, але їх удари були недостатньо небезпечними. Так що суперник, відчувши беззубість більш досвідчених господарів, потихеньку почав нахабніти. І якщо після флангової подачі Тарануха, склавшись, головою пробив неточно, то трохи пізніше просто-таки зобов’язаний був відкривати рахунок. Після тонкого розрізного пасу Даудова Ростислав виявився прямо перед воротарем, але з порожніх воріт виніс м’яч захисник Войтіховський.

Можливо, саме цей момент, пробудив Волинь. Після серії кутових, здавалося, житомиряни відбилися, але жвавий Рябов відпрацював у відборі, а Оринчак метрів з 20-ти на виконання пробив в дальній кут – 1:0. Це було алогічно, незрозуміло і при цьому красиво. 
 

У ситуації, яка вимагала від "Полісся" відігратися, команда не мало особливих можливостей перевернути гру. Галенко замінений, Тарануха вийшов на заміну – а ті, хто залишався на лавці, все ж гравці дещо іншого типу. І все ж хвилин за десять до кінця могло "Полісся" забити той самий м’яч, але тут вже блиснув реакцією Леванідов, схопивши підступний обвідний удар Понєдєльніка метрів з 15-ти.

Житомиряни зазнають першої поразки в чемпіонаті. Колись це мало статися, і добре – що в гідному протистоянні одному з найдосвідченіших суперників по чемпіонату.

Після 9-го туру з 10 очками "Полісся" займає 7 сходинку турнірної таблиці. Наступний матч проти "ВПК-Агро" з Дніпропетровської області.


Тегі: Перша ліга, ФК Полісся, футбол
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: