Сьогодні: Ср, 08-05-2024    22:04:58
Житомир » Новини » Спорт » 2020 » Сентябрь » 28 » 08:47:29 оновлено: 09:02:29

VAR і 3 вилучення: «Полісся» в більшості не змогло дотиснути «Прикарпаття»

28-09-2020, 09:02:29 514 Коментарі 0 Читать на русском

VAR і 3 вилучення: «Полісся» в більшості не змогло дотиснути «Прикарпаття»
У четвертому турі Першої ліги житомирське "Полісся" на столичному стадіонні ім. Баннікова приймало "Прикарпаття" з Івано-Франківська. Хоч прикарпатці і займали останнє місце в таблиці, матч вони почали досить активно і виглядали гостріше житомирян.

Як повідомляє Sportarena, івано-франківці намагалися побільше бити – і якщо спробу Воробчака заглушили захисники, то Вацеба в першому випадку здалеку пробив не так вже в сторону від воріт, зате хльостко, а в другому, можна сказати, прикотив м’яч в руки Маханькову.

Однак розмірений хід поєдинку перервав VAR. У рядовій ситуації в центрі поля Француз в’їхав в Галенкова. Так, фол. Так, перевірив "галіки". Але те, що в підсумку рефері після перегляду відео вирішив вилучити гравця, здивувало. Чотири хвилини паузи залишили "Прикарпаття" в меншості. Але ось що дивно – практично відразу ж "Полісся", сказати б, "реалізувало меншість". 

Після дальнього удару воротар парирував м’яч перед собою, і Барчук з розбігу упакував м’яч в ворота – 0:1. А слідом Бринько майже в центрі поля на своєму правому краю в’їхав в суперника і склади зрівнялися.

А що ж "Полісся"? Як воно приходило до тями після бурі подій? Ще в першому таймі після подачі Гавриленко зі штрафного м’яч пройшов повз всіх – воротаря гостей, який невдало вийшов на перехоплення, і всіх польових гравців, які чергували на відскок. Втім, відразу після відпочинку Сондей головою замикав флангову подачу – і не потрапив із забійної позиції. Цей момент, який міг дати гостям подвійну перевагу, підбадьорив житомирян. І ось вже пішла атака через лівий край, Галенко від дальньої штанги скинув в центр і вийшовший на заміну Понєдєльнік головою зрівняв рахунок – 1:1.
 

Дальше більше. Давши дві, скажімо так, "помаранчеві" картки раніше, рефері зобов’язаний був видаляти Дербаха, який у своєму штрафному замість м’яча влучив ногою в суперника – Галенкову. Штрафний від Власюка пішов в сторону, але тепер уже Поліссі було в більшості в дивовижному форматі гри 10х9. При рівному рахунку і нерівних результатах кожен із суперників міг забивати. У гостей повз ворота запустив з другого темпу Шпирка, у господарів була найгостріша подача з флангу, після якої Сикач зрізав у свої ворота, але на місці був воротар. А Цюцюра і зовсім крутив на вірну, але трохи не докрутив в дальню дев’ятку. 

Підсумкова нічия –  це п’яте очко для "Полісся" в чемпіонаті і перше очко "Прикарпаття". Після 4-х турів ("Полісся" пропускало один матч через епідемію коронавірусу у суперників – ред.) житомиряни займають 7 місце в турнірній таблиці.



Man of the Match: Віктор Копієвський

Рефері сповна використав VAR – дивився повтори не раз, часто спілкувався з колегами по гарнітурі і в підсумку видав на руки відразу кілька червоних карток, чим підбадьорив матч, але і зробив його більш нервовим.
 

Полісся (Житомир) – Прикарпаття (Івано-Франківськ) – 1:1

Голи: Понєдєльнік, 52 – Барчук, 37
Вилучення: Бринько, 39 – Француз, 35, Дербах, 58 (серйозні ігрові порушення)

Полісся (стартовий склад): Маханьков, Бринько, Швець, Притиковський, Прокопчук, Власюк, Чернецький, Гавриленко, Галенко, Повалій (Понєдєльнік, 46), Галенко. Запасні: Яшков, Жук, Шевченко, Тимошенко, Савошко, Семчук, Трояновський, Тарануха, Ковальов, Сильченко, Медведєв. Головний тренер: Сергій Шищенко.

Тегі: Перша ліга, ФК Полісся, ПФЛ, футбол
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: