Сьогодні: Чт, 09-05-2024    15:22:36
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Декабрь » 1 » 13:57:30 оновлено: 14:18:30

Житомиряни побили товариша по чарці і винесли його в під'їзд: чоловік помер у «швидкій»

01-12-2020, 14:18:30 3607 Коментарі 0 Читать на русском

Житомиряни побили товариша по чарці і винесли його в під'їзд: чоловік помер у «швидкій»
У Житомирі поліція затримала двох чоловіків, які до смерті побили співчаркувальника. Подія трапилась увечері 30 листопада в одному із гуртожитків міста.

"Близько 19 години до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у під’їзді гуртожитку лежить закривавлений чоловік без свідомості. Чоловіка із тяжкими травмами голови та тулуба медики терміново транспортували до лікарні", – розповіли "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області.

Незважаючи на зусилля медиків, потерпілий помер у кареті швидкої. Загиблим виявився 49-річний житомирянин. Поліцейські оперативно з’ясували обставини травмування чоловіка.
 

"Попередньо, він разом зі своїми знайомцями того вечора чаркували в одній з кімнат гуртожитку, в якому усі троє проживали. Вочевидь, кількість вжитого спиртного сприяла виникненню суперечки між чоловіками. Подальший нетверезий конфлікт переріс у бійку, у ході якої двоє з чаркувальників побили третього учасника, а потім винесли його у під’їзд і покинули", – інформують правоохоронці.


Обох підозрюваних, віком 40 та 33 років, поліцейські виявили у кімнаті, де й відбувались ці події. Нині вони затримані, раніше чоловіки уже притягувались до кримінальної відповідальності. 

За чинним законодавством їм загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Тегі: бійка, Гуртожиток, Житомир, смерть
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: