Сьогодні: Пт, 26-04-2024    20:39:10
Житомир » Новини » Житомирська область » 2022 » Февраль » 26 » 21:21:48

Сили територіальної оборони Житомирщини повністю сформовані й отримали зброю - Бунечко

26-02-2022, 21:21:48 1405 Коментарі 0 Читать на русском

Сили територіальної оборони Житомирщини повністю сформовані й отримали зброю - Бунечко
Житомирська обласна військова адміністрація продовжує координувати зусилля військових, правоохоронців, ветеранів, бізнесу та громадських активістів, спрямовані на захист області під час російського вторгнення на Україну.

Про це сказав голова військової адміністрації Віталій Бунечко.
 

ЩО НАРАЗІ МАЄМО:


Сили територіальної оборони області – усі п’ять батальйонів (в кожному з районів та обласному центрі) – повністю сформовані, розгорнуті, отримали зброю та беруть активну участь у заходах з посилення обороноздатності та охорони важливих об’єктів та шляхів.

На території Житомирщини облаштовано блокпости. Їх головне завдання ускладнити – проникнення до наших населених пунктів диверсійно розвідувальних груп ворога. Тому велике прохання до бізнесу та жителів області – надавати усю можливу допомогу для облаштування блокпостів, а також попіклуватися про бійців, які несуть там чергування.

При зупинці на блокпосту НЕОБХІДНО зупинити автівку, вимкнути світло фар, увімкнути «аварійку», спокійно надати для перевірки документи та відповісти на запитання.

Всі об’єкти критичної інфраструктури й адмінбудівлі працюють, обладнані додатковими засобами безпеки та охороняються військовими та правоохоронцями.

Тегі: тероборона, Житомирська область
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: