Сьогодні: Чт, 09-05-2024    08:58:15
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Август » 26 » 09:15:36 оновлено: 09:30:36

Не дійшла 200 метрів додому: на Житомирщині жорстоко вбили матір двох дітей. ВІДЕО

26-08-2020, 09:30:36 4384 Коментарі 0 Читать на русском

Не дійшла 200 метрів додому: на Житомирщині жорстоко вбили матір двох дітей. ВІДЕО
У селі Ярунь Житомирської області днями знайшли тіло жінки. За висновками фахівців, смерть настала внаслідок удушення. Жінка виявилася місцевою жителькою, 39-річною бібліотекаркою. 

Селяни ж запевняють, що знають ймовірного вбивцю і зазначають, що це вже не перший його злочин, йдеться у сюжеті ТСН.

Загибла Юлія Алєксєєва того вечора була у сільському кафе з подругами. Додому пішла пішки, сама, однак не дійшла до свого будинку 200 метрів. Її бездиханне тіло на дорозі  знайшов сусід, який йшов на світанку на роботу.

"Я навіть не повірила що  вона, знаю що її шльопанці, але в голові не вкладається, так по звірячому, там обличчя немає", - розповіла очевидиця Ліля Дідковська. 

Сестра загиблої Інна Григорчук каже, що вбивця Юлії нічого не забрав: "Біля неї  була сумочка, в сумочці було 250 грн, які вона перед цим знімала з банкомату.  Був телефон, карточка банківська, все в сумочці".
 

Селяни певні, що до злочину причетний підліток. У поліції кажуть, що його допитали. Він дійсно того вечора був у тому ж кафе, що й бібліотекарка. В іншій компанії святкував 17-й день народження. Із жінкою вони навіть розмовляли, це зафіксували камери відеоспостереження. І, ймовірно, йшли додому тією ж вулицею.
 

"Розглядаємо кілька версій і в одній із версій підозрюється дана особа. Це сусіди. Вони живуть недалеко одне від одного, це одна дорога. Але розумієте, що це не є прямим доказом", - повідомив заступник начальника ГУ НП у Житомирській області Артем Лисогор.


У поліції кажуть, що з місця вбивства зібрали багато доказів. Тепер усім треба чекати результатів експертиз. У вбитої Юлії Алєксєєвої залишилися чоловік і двоє дітей 10 та 14 років.

Тегі: житомирщина, вбивство
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: